Sous-vide: het geheim van perfectie!

Laatst bijgewerkt 7/07/2021 11:24


Wat is sous-vide? Sous-vide, wat 'onder vacuüm' betekent, is de Franse kooktechniek waarbij ingrediënten vacuüm worden verzegeld in een zak. Deze zak wordt vervolgens in een verwarmd waterbad geplaatst.

Je AEG SteamPro-oven maakt het nog makkelijker en stelt je in staat dit te doen zonder dat je de vacuümzak in een verwarmd waterbad hoeft te plaatsen. Met jouw AEG SteamPro-oven kun je de sous-vide-techniek gebruiken om voedsel elke keer weer tot op het exacte niveau van gaarheid te bereiden.

Jij kunt het ook gemakkelijk!

Wat als we je zouden vertellen dat je gewoon door de sous-vide-kookfunctie op je AEG SteamPro-oven te gebruiken, net zo gemakkelijk kunt koken als de pro's?

Excusez-moi!? Dat is juist! Door deze stappen te volgen, helpt jouw AEG SteamPro-oven je moeiteloos deskundige resultaten te krijgen met behulp van de sous-vide-kooktechniek.

Stap 1

Trek de ingrediënten vacuüm in een plastic zak.

Stap 2

Plaats het voedsel in je AEG SteamPro-oven.

Stap 3

Selecteer het sous-vide-pictogram “SV”.

Stap 4

Selecteer de gewenste temperatuur.

Stap 5

Selecteer "Begin".

Stap 6

Genieten maar!

Sous-vide koken helpt niet alleen om heerlijk smakende maaltijden te garanderen zonder verlies van smaak of vocht, maar het helpt je voedsel ook om al zijn voedingsstoffen vast te houden. Neem eens een kijkje tussen onze recepten voor wat sous-videgerecht inspiratie! 

Laat je AEG SteamPro-oven je helpen om eenvoudig sous-vide koken te proberen, zodat je consistente resultaten krijgt elke keer dat je een smakelijk gerecht maakt.



Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.

Beoordeel jouw product
Beoordeel jouw product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We stellen alle feedback die we ontvangen op prijs en moedigen alle reviews aan zolang ze jouw ervaring met het product weergeven.