Warme geitenkaas met spek

Ingrediënten

(voor 4 à 6 personen)

400 g geitenkaas (kleine individuele kaasjes)
8 fijne sneetjes spek
Peper uit de molen
2 eetlepels vloeiende honing

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190°C

Kruid de geitenkaas lichtjes met de peper.

Schik de spekreepjes in kruisvorm op het werkblad en leg de geitenkaas in het midden. Vouw de speksneetjes dicht en giet honing over de gesloten pakjes. Leg de kaasjes op een ovenplaat en laat gedurende 10 à 12 minuten bakken.

Dien op met een frisse salade.

Combi stomen
190°C / 10‐12 minuten

Pagina afdrukken in PDF

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.