Gefrituurde kip met paneermeel
Sterrenchef en AEG ambassadeur Giovanni Bruno toont je zijn bereidingswijze voor lekkere krokante kip
Ingrediënten
- Kipfilet
- Paneermeel
- Japanse saus: Tonkasu
- Japanse mayonaise
- Eieren
Bereiding
Snij de kipfilet in stukjes
Dep de stukjes in bloem, eigeel en paneermeel
Leg de stukjes in een pot met olijfolie op een hoog vuur
Haal uit wanneer gefrituurd naar wens
Meng de Tonkasu saus en Japanse mayonaise
Dresseer de stukjes kip op een bordje, voeg de gemengde saus toe
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.