flinterdunne omelet

Ingrediënten

6 eieren
6 ei-dooiers
1 eetlepel maïzena
water
zout
olie

Voorbereiding

meng de eieren en de dooiers met elkaar
los de maïzena op in een beetje koud water en voeg toe
breng op smaak met zout
verhit een platte pan en smeer in met olie
giet er een dunne laag van het eimengsel op
bak op laag vuur zodat de omelette gaart maar niet kleurt
laat de bovenkant net niet stollen
haal de omelette uit de pan
snijd eventueel bij tot een vierkant.
rol strak op en snijd in het gewenste formaat

Als onderdeel van een amuse, bijvoorbeeld met crème fraîche, zalmeitjes en spek.

Als garnituur in heldere soepen.

Als strak garnituur op een rijstbereiding.

Als onderdeel van de sushi.

Pagina afdrukken in PDF

Meer lezen
  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.