Bananenbrood

INGREDIËNTEN

3 rijpe bananen gepureerd
3 eieren
1 eetlepel vanille extract
1 eetlepel honing
70 gram kokosolie
450 gram amandelmeel
1/2 koffielepel zeezout
1 koffielepel bakpoeder

BEREIDING

Doe bananen, eieren, vanille, honing en kokosolie in een keukenrobot.
Meng de INGREDIËNTEN “glad” samen.
Voeg de amandelbloem, zout en bakpoeder toe aan het mengsel en laat rustig mengen gedurende
5min.
Schep het beslag in een ingevette broodvorm van ongeveer 20 x 12 cm.
Bak 160 ° gedurende 55-65 minuten.
Haal uit de oven en laat afkoelen.
Bananenbrood is natuurlijk gezoet en low-carb en het best met amandelmeel te maken.
Bananenbrood is eiwitrijk, glutenvrij en snel en makkelijk te maken. Het recept is goed voor 12
porties. Je kan er gerust nog extra noten aan toevoegen.

Recept downloaden

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.