Sous vide groenten

Warm of koud, om thuis op te eten of om mee te nemen naar het werk, een picknick ... 
Deze techniek zal de manier waarop je jouw favoriete groenten bereidt veranderen. 
Dit dankzij een houdbaarheid van minstens 7 dagen in de koelkast! Ontdek nu het heerlijke recept van David Martin.

Sous vide groenten van AEG chef David Martin

Ingrediënten

1 preistengel
1 wortel
1 courgette
1 ui

Bereiding

Halveer de wortel en prei en snijd de courgette in vier. Let erop dat alle stukken ongeveer dezelfde grootte hebben. 
Halveer vervolgens een ui en steek alle groeten samen in een sous vide zak. 
Besprenkel met olijfolie en trek vacuüm. 
Leg de zak in de oven op de sous videstand en haal uit na 4 minuten.
Presenteer de groenten op een bord en kruid af met peper en zout.
Besprenkel tot slot met olijfolie en klaar!

 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.