Sous vide salade

Ja, sla kan ook gekookt worden en het resultaat is heerlijk!
Het is een originele manier om deze groente opnieuw te ontdekken samen met familie of vrienden.
Ontdek nu dit heerlijke recept van David Martin.
 

Salade sous vide van AEG chef David Martin

Ingrediënten

1 krop sla
1 geroosterde paprika
croutons
notenmix

Bereiding

Leg de krop sla in een stoomschaal en steek hem enkele minuten in een oven van 100° op de stoomstand.
Haal de sla uit de oven, leg op een bord en duw voorzichtjes plat.
Snij vervolgens de geroosterde paprika in fijne reepjes, overgiet rijkelijk met olijfolie en werk af met grof zout en peper.
Meng daarna met de notenmix en de croutons.
Snij de salade in reepjes en dresseer er de paprikamix over en klaar!

ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB

Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen. 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.