Prei gevuld met krab sous vide

Wil je het leven makkelijker maken door een minder rommelige keuken tijdens het koken?
Sous vide koken maakt het allemaal mogelijk. Ga aan de slag en je zult niet meer zonder deze techniek kunnen! Laat je inspireren door dit heerlijke recept van David Martin.

Prei gevuld met krab sous vide van AEG chef David Martin

Ingrediënten

1 preistengel
krab

Bereiding

Halveer de preistengel in de breedte en maak vervolgens een insnijding in de lengte.
Rol de bladeren prei een voor een af en vul er eentje met de krab.
Rol de overige bladeren prei errond en steek de rol in een sous vide zak.
Besprenkel met olijfolie en zout en trek vacuüm. 
Leg de zak 7 minuten in de oven op de stoomstand.
Haal de prei-krabrol uit de zak, snij in vier partjes en presenteer.

ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB

Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen. 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.