Knolselder in zoutkorst
Sterrenchef en AEG ambassadeur Filip Claeys toont je het bewijs dat ook groentjes lekker zijn in zoutkorst.
Ingrediënten
- 3 kg zout
- 450 g water
- Knolselder
- Zure room
- Paprika poeder
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C
Combineer zout en water om een zoutmengeling te maken
Bedek de knolselder volledig met de zoutmengeling
Plaats de knolselder in de oven en laat die bakken gedurende 2 uur op 180°C
Haal de knolselder uit de oven en haal die uit het zout
Snijd de gegaarde knolselder in fijne plakjes en snijd middendoor met een ronde uitsteekvorm
Vul de gesliced plakjes op met zure room en werk af met paprika poeder
Dresseer de knolselderplakjes op een bord
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.