Huisgemaakt brood

Ontdek samen met Filip Claeys de kunst van het zelf bakken met dit heerlijk recept voor versgebakken brood

Huisgemaakt brood van AEG chef Filip Claeys

Ingrediënten

-    Brood beslag
-    Bloem

Bereiding

Zet de oven op rijsstand
Vorm het deeg tot een mooie bol
Snijd het deeg in met een scherp mes
Bestrooi het deeg met bloem voor een mooie korst
Laat het deeg rijzen in de oven gedurende 60 minuten
Verhoog de oventemperatuur naar 220°C en bak het brood af
Haal het brood uit de oven en snijd het doormidden

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.