Gestoomde vs. gebakken asperges

Sterrenchef en AEG ambassadeur David Martin toont je samen met Gaëtan Bartosz het verschil tussen gestoomde en gebakken asperges.  

Gestoomde vs. gebakken asperges van AEG chef David Martin

Ingrediënten

- Witte asperges

Bereiding

Rasp de witte asperges
De ene versie zal klaargemaakt worden in de stomer, dit op een lage temperatuur: 100°C gedurende 15 à 20 minuten
De andere versie met een pan op het vuur, ook op een lage temperatuur (vergeet niet de asperges om te draaien van kant)

ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB

Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen. 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.