Gestoomde eieren 

Kan je een ei stomen? Absoluut! Chef David Martin toont met veel plezier voor hoe je dat doet. Let op: dit gerecht is gebaseerd op eieren maat L. Als je eieren kleiner zijn, voeg dan 30 seconden toe aan de kooktijd.

Gestoomde eieren door AEG chef David Martin

Ingrediënten

4 eieren maat L

Bereiding

Leg de eieren in een stoomschaal en steek ze enkele minuten in een oven van 100° op de stoomstand.
Haal de eieren uit de oven en verwijder de schaal.
Halveer de eieren en voeg als finishing touch een snufje zout toe op het eigeel.

ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB

Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen. 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.