Gekookte wortelen vs. gestoomd

Sterrenchef en AEG ambassadeur David Martin laat je het verschil zien tussen gekookte wortelen en gebraden met stoom.

Gekookte wortelen vs. gestoomd van AEG chef David Martin

Ingrediënten

- Wortelen
- Ui

Bereiding

Ontdoe de wortelen van het groen
Snij een ui in stukjes
Plaats een pot op het vuur en doe hier water, wortelen en ui in
Plaats een andere pot met deksel in een oven van 175°C gedurende 15 minuten

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.