Gekonfijte venkel

Ontdek hoe je met de combi-stoomoven heerlijke gekonfijte venkel bereidt, met het recept van sterrenchef Filip Claeys.

Gekonfijte venkel van AEG chef Filip Claeys

Ingrediënten

-    Mini venkel
-    Olijfolie
-    Venkelzaad
-    Korianderzaad
-    Citroen
-    Reypenaar 
-    Peper & zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160°C met de stoomfunctie
Bak de venkel aan in een pan
Kruid de venkel en voeg olijfolie en citroenzeste toe
Voeg venkel- en koriander zaad toe en zet de venkel 30 minuten in de oven op 160°C
Snijd de venkel en dresseer op het bord
Werk af met Reypenaer

ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB

Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen. 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.