Chimichurri
Dit is een smaakbom met veel verse kruiden en pit. Heerlijk op gegrild vlees maar ook bij vis en gegrilde groenten, klein beetje vakantie in een kommetje !
Ingrediënten
1 sjalotje
1 rode puntpaprika
halve rode peper, zonder zaadlijsten
1 teentje look
1/2 bos peterselie
1/2 bos bladpeterselie
handvol verse oregano
handvol basilicum
3 el rode wijnazijn
10 cl olijfolie
Fleur de sel
Bereiding
De zaadlijsten van de puntpaprika en de rode peper verwijderen en super fijn snijden.
Sjalotje en look fijn versnipperen.
De kruiden plukken en fijn snijden.
Meng alle ingrediënten met de olijfolie en rode wijnazijn en kruid bij naar wens.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.