Waterzooi van Noorzeevis
Ontdek deze simpele manier van Filip Claeys om rap een superlekker gerecht met vis op tafel te toveren!
Ingrediënten
- 100 gram filet zeebarbeel
- 20 gram champignon de Paris
- 30 gram venkel
- 30 gram krielaardappel
Bereiding
Snij de zeebarbeel in gelijke stukjes en kruid met peper en zout.
Brand het vel van de zeebarbeel kort en krachtig af met een brander.
Plaats de stukjes vis en alle groentjes in een diep bord, kruid met peper en zout.
Kook de visfumet op met wat boter en lepel het mooi over de vis in het bord.
Bedek met plasticfolie en gaar in een voorverwarmde stoomoven van 100°C voor 15 min.
Werk het geheel af met basilicumolie.
ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB
Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.