Tagliatelle van asperge met grijze noordzeegarnalen
Ei met tagliatelle van asperge, parmigianocrème en crumble, grijze noordzeegarnalen. Een recept van chef Giovanni Bruno van restaurant Senzanome & Xotto.
Ingrediënten
16 witte asperges
4 eieren
160 gr grijze noordzeegarnalen
100 ml melk
200 ml room
150 gr parmigiano
1-2 plakjes filodeeg
50 gr gesmolten boter
Olijfolie
Peper en zout
Bereiding
Dressage
Breek het ei in het bord, leg daarop de tagliatelle van asperge, giet wat parmigianocrème erover en werk af met de grijze noordzeegarnalen en de crumble.
ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB
Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.