Sous-vide vis

Sterrenchef en AEG ambassadeur David Martin en Gaëtan Bartosz tonen je hoe je de perfecte sous-vide vis kookt. 

Sous-vide vis van AEG chef David Martin

Ingrediënten

- Vis
- Viskruiden 
- Olie 

Bereiding

Prepareer de vis met viskruiden en dompel vervolgens de vis met de huidkant naar beneden onder in de olie
Plaats de vis 3 à 5 minuten in de oven op 90°C.

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.