Snelle Japanse noedelsoep met zalm
Tim Anderson, MasterChef UK winnaar en eigenaar van een ramen-bar in Londen, gaf een masterclass bij AEG. Het maken van ramen, Japanse noedelsoep, blijkt na zijn inspirerende tips en tricks een kolfje naar de hand van sommige avontuurlijke kandidaten. Met deze snelle versie met zalm kan het thuis ook haast niet misgaan. Ideaal dankzij de korte bereidingstijd en overvloed aan smaak.
INGREDIËNTEN
Voor 4 personen
300 g zalm
6 el teriyaki- marinade (flesje)
4 eieren
1 bosje lente-ui
1 rode peper
4 vellen nori
500 ml kippenbouillon
500 ml misosoep (toko)
200 g shiitakepaddestoelen
300 g ramen (Japanse eiernoedels)
chili-olie
sushi-gember
BEREIDINGSWIJZE
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.