Reuzetijgergarnaal, mousseline, kaviaar, beurre vert en seizoensgroenten
Ingrediënten
reuzetijgergarnaal
2 gambastaarten
100 gr algenboter
court bouillon
mousseline
150 gr aardappel, ratte
50 gr volle melk
olijfolie extra vierge
zout
beurre vert
250 gr witte wijnsaus
1 gr iota
50 gr bladspinazie
½ bos krulpeterselie
tuinbonen en cantharellen
100 gr verse tuinbonen
100 gr cantharellen
kaviaar van kalf
200 gr tapioca korrels
600 ml water
800 ml kalfsfond
200 ml water
1 takje tijm
1 takje rozemarijn
garnituren
50 gr haringkaviaar
zeekraal
paarse viooltjes
borage cress
affila cress
kaviaar van kalf
Voorbereiding
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.