Parelhoen-hooi
Parelhoen-hooi, een recept van tweesterrenchef Nick Bril van restaurant The Jane.
Ingrediënten en bereiding van de parelhoen
Pastadeeg
Ingrediënten
2 kg griesmeelbloem
18 eieren
40 g zout
Bereiding
In een deegmenger op zachte stand tot een deeg kneden en een nacht vacuüm bewaren.
Uitrollen tot ravioli en vullen met de farce. Ravioli 3 minuten in gezouten water koken. Daarna kippenbouillon en boter laten glaceren en direct serveren.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.