Recept Osso Bucco
Ingrediënten
Osso Bucco
4 schijven kalfsschenkel 8cm
of 8 van 4 à 6 cm hoog
3 eetlepels bloem
30 gr boter
olijfolie
zout, peper
250 ml droge witte wijn
250 ml kalfsbouillon
2 à 3 grote vleestomaten
of 450 gr gepelde uit blik
1 stengel bleekselder met blad
1 wortel
1 teentje knoflook
1 kleine ajuin
laurierblad
tijm
voor de gremolata
3 el gehakte peterselie
3 teentjes knoflook
geraspte schil van 1 citroen
Voorbereiding
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.