Lentevisballetjes in het groen, in de stoomoven
Dit recept is een variant op de klassieke gehaktbal. Door de balletjes te garen in de stoomoven blijven ze mooi sappig en behouden ze hun vorm. Ontdek nu dit heerlijk recept van Filip Claeys.
Ingrediënten
Bereiding
Maak met behulp van een ijsschepper mooie ronde balletjes en draai ze in de gehakte tuinkruidenmengeling.
Plaats de balletjes op een geperforeerde stoomplaat.
Gaar in de voorverwarmde stoomoven van 60°C voor 10 minuten.
Doe er frisée salade, kruidenolie en ingekookte visfumet bij.
Werk af met wat peper van de molen en limoenrasp.
ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB
Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.