Kabeljauw op Nobu’s wijze

Sterrenchef en AEG ambassadeur Giovanni Bruno toont je hoe je kabeljauw bereidt op Nobu’s wijze.

Kabeljauw op Nobu’s wijze van AEG chef Giovanni Bruno

Ingrediënten

- Mirin
- Saké
- Miso 
- Kabeljauw

Bereiding

Ga van start met de stukken kabeljauw, laat het vel eraan
Meng de mirin, saké en miso in een kom
Dep de stukken vis in het mengsel en roer deze goed onder
Dek alles af met folie en laat dit 24 uur marineren in de koelkast
Haal de vis na 24 uur uit de koelkast
Prepareer een ovenschaal met bakpapier om vervolgens de vis hierin te leggen
Steek de schaal in de oven op een temperatuur van 200 °C tot de vis gaar is
Werk af met jonge asperges en teriyakisaus

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.