GEVULDE AUBERGINE MET LAMSVLEES EN TOMATENSAUS
Een geurige ovenschotel met gevulde aubergines, lamsvlees en mozzarella en zoete tomaatjes, die zorgen voor een mooie balans en jus. De pesto van radijsjes erbij geeft een extra frisse dimensie, genieten!
Ingrediënten
Voor 4 personen
4 aubergines
800 g lamsgehakt
1 ajuin
2 tenen look
250 g gemengde kleur kerstomaten
300 g gekookte vastkokende aardappelen
1 el oregano
200 g mozzarella
Bot radijzen
Pesto van radijzen
Bereiding
ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB
Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.