Gestoomde kip vs. gebakken kip

Sterrenchef en AEG ambassadeur David Martin toont je samen met Gaëtan Bartosz het verschil tussen gestoomde en gebakken kip.  

 

Gestoomde kip vs. gebakken kip van AEG chef David Martin

Ingrediënten

- Kip
- Kippenkruiden 
- Boter

Bereiding

De ene versie zal klaargemaakt worden in de stomer, dit op een lage temperatuur: 85°C gedurende 12 à 14 minuten 
De andere versie met een pot met boter op het vuur, ook op een lage temperatuur (met gesloten deksel tot de kip gaar is)

ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB

Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen. 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.