Gestoomde kalfskotelet
Het stomen van een kalfskotelet zal je misschien verbazen, maar wist je dat grote chef-koks deze techniek gebruiken om elke keer weer een perfect resultaat te krijgen?
Aarzel dus niet om het net zoals chef David Martin te proberen en laat je overtuigen!
Ingrediënten
1 kalfskotelet
Bereiding
Kruid de kalfskotelet met peper en zout.
Leg de kotelet in een stoomschaal en steek in een oven van 75° op de stoomstand.
Haal de kotelet uit de oven en snij in dikke sneden. Werk af met peper en grof zout.
Bak vervolgens boter in de pan bruin en kleur de kotelet aan beide kanten.
Snijd in fijnere schelletjes en klaar om te presenteren!
ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB
Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.