Gestoomde kabeljauw
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: kabeljauw die aan de pan blijft plakken of die breekt en uitdroogt tijdens het koken.
Met dit recept van chef David Martin maak je een einde aan al je zorgen over het koken van fragiele vis. Je vrienden zullen gegarandeerd je geheim vragen!
Ingrediënten
2 kabeljauwfilets
Bereiding
Leg de kabeljauwfilets in een stoomschaal en steek ze enkele minuten in een oven van 75° op de stoomstand.
Haal de filets uit de oven en presenteer!
ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB
Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.