Geroosterd én gestoomd varkensvlees

Met dit recept van topchef David Martin kun je ook van je vlees genieten zonder het in de pan te bakken.
Om heerlijke sandwiches of vleessalade mee te bereiden, warm of koud.
Ideaal om mee te nemen naar je werk!

Geroosterd  en gestoomd varkensvlees van AEG chef David Martin

Ingrediënten

1 varkenskotelet

Bereiding

Bind het varkensvlees in en kruid het met peper en zout.
Leg het op een stoomschaal en steek het 30 minuten in een oven van 75° op de stoomstand.
Snij het varkensvlees in mooie schelletjes en presenteer op het bord.
Kruid af met grof zout en een toefje mosterd.

ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB

Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen. 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.