Vis op z'n geheel in de stoomoven

Geen giswerk meer als het gaat om het bereiden van hele vis.
Met dit recept van topchef David Martin krijg je veel meer smaak en geniet je van buitengewone precisie qua cuisson.

Vis op z'n geheel in de stoomoven van AEG chef David Martin

Ingrediënten

Vis naar keuze
Sojasaus
Olijfolie

Bereiding

Leg de volledige vis op de stoomschaal en steek in de oven op de stoomstand (75°).
Haal de vis uit de oven en verwijder het vel.
Snij de filets uit de vis en presenteer op een bord. 
Overgiet met sojasaus en olijfolie om af te werken.

ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB

Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen. 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.