De ideale gaartijd van zalm
Zalm klaarmaken is een constante culinaire uitdaging. Hoe bereid je de vis zodat hij niet te weinig en niet te ver is van cuisson?
De precisie van sous vide koken maakt van jou thuis een topkok. Het enige probleem: het is zo goed dat iedereen om meer zal vragen!
Ontdek nu dit heerlijke recept van David Martin.
Ingrediënten
1 zalmfilet
Bereiding
Steek de zalmfilet in een sous vide zak en besprenkel met olijfolie.
Trek de zak vacuüm en leg hem in een stoomschaal.
Steek de schaal 6 minuten in de oven op de sous videstand.
Haal de zalm uit en kruid af met grof zout.
ONTDEK DE COMBI STOOMOVEN IN EEN AEG COOKING CLUB
Ben je als liefhebber van de betere gastronomie al helemaal verkocht aan koken met stoom? Haal dan nog meer uit je kookkunsten in onze AEG Cooking Club. Tijdens kookdemo's van ongeveer 3 uur leren professionele chefs je de verrassende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Je smaakpapillen worden gegarandeerd omverblazen.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.