Het geheim van David Martin voor de perfecte visbereiding 

Vis bereiden? Tweesterrenchef en AEG-ambassadeur David Martin toont je zijn (h)eerlijke manier om een visgerecht perfect op smaak te brengen.  

Benieuwd hoe de topchef ook jouw verwachtingen overstijgt? Ontdek hier zijn visrecept en laat je inspireren. 

Ingrediënten

300 g kabeljauwfilet (rug) 
70 cl olijfolie 
1 bosje rozemarijn 
1 theelepel paprikapoeder 
Citroen 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 70°. 
Giet de olie in een braadslede. 
Zet de schaal 20 minuten in de oven.
Neem de schaal uit de oven en voeg de rozemarijn, het paprikapoeder en een paar schijfjes citroen toe. Snijd de vis in stukken van 2 cm dik. 
Schik de stukjes zo in de schaal dat ze baden in de olie. 
Zet de schaal 10 minuten in de oven. 
Haal de vis dan uit de olie en laat hem uitlekken. 
Dien op en geniet. 

Tip 

Vries de olie in voor een volgende visbereiding of bewaar ze voor: 
- bij een slaatje. 
- bij een vleesgerecht. 

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.