Croissants met Mortadella en hardgekookte eitjes

Sterrenchef en AEG ambassadeur Giovanni Bruno leert je hoe je met croissants van gisteren en lekker nieuw gerecht kan maken. 

Croissants met Mortadella en hardgekookte eitjes van AEG chef Giovanni Bruno

Ingrediënten

-  Croissants
-  Mortadella
-  Hardgekookt ei

Bereiding

Plet de croissants
Bedek je ovenschaal met bakpapier en leg de croissants hierin
Verwarm deze 1 min op 600 W
Snij de croissant in 2
Beleg de croissants met boter en Mortadella
Werk af met wat geraspte kaas, zout en de hardgekookte eitjes
Leg de bovenkant van de croissant op het beleg

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.