Bavette sous-vide bereiden

Door middel van de sous-vide functie kunt u nu ook professioneel koken gewoon bij u thuis. Zo bereidt u in een handomdraai de perfecte bavette door deze te vacumeren en perfect te garen op constante temperatuur.

Ingrediënten

500 gram bavette (lendestuk, type rundsvlees)
10 gram boter
1 takje tijm
½ teen knoflook
peper en zout 

dit materiaal hebt u nodig om rundsvlees te bereiden in de AEG stoomoven

Benodigdheden

Snijplank
Mes
Vacuümzak

zo maakt u bavette sous-vide klaar in de AEG stoomoven

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een vacuümzak en vacumeer.

Kies het sous-videprogramma.

Gaar de bavette 2 uur op 50 graden.

Daarna even kort grillen of bakken.

TIP: U kunt het rundsvlees ook door de slager vacuüm laten trekken.

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.