Verrine met granaatappel, mango, zwarte bessen

Ingrediënten

2 grote rijpe mango’s
200 gr zwarte bessen
kan ook met kersen
4 granaatappels
yoghurt (soja yoghurt)
2 eetlepels kokosmeel

granaatappel zeep recept dessert verrine

Bereiding

1. Snij de granaatappels middendoor of in 4 stukken. Maak voorzichtig de pitten van het membraan los. Wrijf de pitten door een zeef en vang het sap in een kom op.
2. Schil de rijpe mango's, ontpit ze. Snij ze in stukken en pureer het mangovlees. Voeg de puree van mango bij het sap van de granaatappels. Mix de zwarte bessen erdoor heen.
3. Zet dit mengsel ca een half uur in de diepvries tot het een soort gelei geworden is.
4. Meng het kokosmeel door de yoghurt.
5. Vul 4 mooie glazen met een laagje yoghurt. Doe hierop het granaatappelmengsel. Strooi er nog iets krokant over, bijvoorbeeld wat tarwekiemen, chocoladeparels, muesli...

Pagina afdrukken in PDF

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.