Macarons

Sterrenchef en AEG ambassadeur Filip Claeys toont je hoe je de perfecte macarons maakt, zodat je ook thuis kunt genieten van een heerlijke dessertje. 

Macarons van AEG chef Filip Claeys

Ingrediënten

-    Beslag
-    Gel bergamot
-    Gel passie
-    Topping    
         o    Cacao gruwé / mango poeder
         o    Framboos / poeder roos

Bereiding

Zet de oven op droog stand
Verwarm de oven voor op 160°C
Spuit de macarons op een bakplaat in gelijkmatige cirkels
Laat de macarons drogen voor 30 minuten
Bak de macarons vervolgens in de oven op 160°C gedurende 30 minuten
Haal de macarons uit de oven en zet die vervolgens in de vriezers
Zodra de macarons zijn afgekoeld kan je ze opvullen
Werk de macarons af met mango poeder en cacao gruwé of rozen poeder en framboos

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.