Gekarameliseerde ananas

Sterrenchef en AEG ambassadeur David Martin toon je het at-home recept van de gekarameliseerde ananas uit z’n restaurant.

Gekarameliseerde ananas van AEG chef David Martin

Ingrediënten

- Ananas
- Suiker
- Peper

Bereiding

Ontdoe de ananas van z’n schil
Voeg suiker toe aan een pot op het vuur
Voeg hier wat peper en water aan toe
Dep de ananas in het mengsel en giet het mengsel over de ananas
Plaats de pot in een oven van 175°C gedurende 20 à 30 minuten
Haal de pot uit de oven en snij de ananas in stukjes

  • Nog meer inspiratie nodig?

    Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
    Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen.

  • Ontdek onze keukentoestellen

    AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
     

  • Extra kookaccessoires nodig?

    Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.