Frambozen tiramisu
Op de Internationale Dag van het Geluk hebben we samen met AEG-ambassadeur en sterrenchef David Martin besloten om een glimlach op jullie gezicht te toveren.
Hij deelt namelijk graag het recept dat hem gelukkig maakt. Een heerlijke frambozen tiramisu voor de fijnproevers onder jullie.
Bekijk de video en begin aan een nieuwe culinaire AEG-ervaring die jouw verwachtingen zal overtreffen!
Ingrediënten voor een espumafles van 1 liter
250 g frambozen
4 eierdooiers
200 g poedersuiker
Vanille-extract
300 g mascarpone
500 g room
Bereiding
Klop, met behulp van een garde, de suiker en de eierdooiers gedurende 5 minuten op.
Voeg het vanille-extract en de mascarpone toe en meng.
Voeg de room toe en meng voorzichtig.
Giet het mengsel in je espumafles en plaats er 2 gaspatronen in.
Schud voor gebruik je espumafles 6 keer.
Schik de frambozen op de bodem van je glas.
Vul het glas met de espumafles.
Leg bovenop een framboos als garnituur.
-
Nog meer inspiratie nodig?
Kies een gerecht dat je lekker vindt en verras jezelf met onze heerlijke recepten.
Bovendien hebben we ook de recepten van onze AEG Chefs om je smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. -
Ontdek onze keukentoestellen
AEG beschikt over een ruim assortiment van innovatieve toestellen met een strak design. Van ovens en kookplaten tot dampkappen, geschikt voor iedere keuken.
-
Extra kookaccessoires nodig?
Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons uitgebreid assortiment aan kookaccessoires. Van een zoutsteen en ovenroosters tot bakplaten en nog veel meer.