Ontdek onze recepten

Maak van elke maaltijd een beleving met AEG. Met behulp van onze toestellen en onze geteste recepten kan je een onvergetelijk menu bereiden, van voorgerecht tot dessert. Hieronder vind je enkele recepten die je toelaten om zelf de verschillende mogelijkheden uit te proberen, gaande van een klassieke bereiding tot gezond koken met stoom.

  • Gestoomde bietentartaar met geitenkaas

    Voorgerecht van het simpel kerstmenu

  • Een prachtige omelet

    door David Martin

  • Zachtgekookte eieren

    door Giovanni Bruno

  • Roereieren in de microgolfoven

    door Giovanni Bruno

  • Omelet met groenten

    door Giovanni Bruno

  • Hardgekookte eieren

    door Giovanni Bruno

  • Gefrituurde kip met paneermeel

    door Giovanni Bruno

  • Gebakken eieren

    door Giovanni Bruno

  • Courgette en koolrabi salade
  • Ravioli met Iberico vulling
  • Pompoensoep met zoete aardappel en linzen
  • Preisoep met truffelolie en geroosterde hazelnoten

    Voorgerecht van het vegan kerstdiner

  • Dim sum van kip en gember met thaise nuoc cham saus

    door Sofie Dumont

  • Dim sum met garnalen
  • Witte asperges met citroengras, krokant ei, aspergebouillon met boter en pistachenootjes
  • Aardappel-maïssoup
  • Ananassalade met makreel
  • Pannenkoeken met gerookte zalm
  • Vitello Tonato

    door Giovani Bruno

  • Gazpacho met gestoomde tijgergarnalen
  • Tartaar van zalm

    door Sofie Dumont

  • Warme pastaterrine met champignons en pompoensaus
  • Gestoomde loempia's
  • Soep van rode paprika met zure room en croutons
  • Sint-jakobsvruchten met venkel
  • Eierpotje met garnalen
  • Visterrine
  • Risotto met groene asperges en gerookte zalm
  • Warme geitenkaas met spek
  • Koninginnenhapje
  • Brandade van schelvis
  • Carpaccio van haas
  • Carpaccio van zalm en gin
  • Flinterdunne omelet
  • Wildpaté
  • Gemarineerde mosselen
  • Uiensoep uit een zakje