Ontdek onze recepten

Maak van elke maaltijd een beleving met AEG. Met behulp van onze toestellen en onze geteste recepten kan je een onvergetelijk menu bereiden, van voorgerecht tot dessert. Hieronder vind je enkele recepten die je toelaten om zelf de verschillende mogelijkheden uit te proberen, gaande van een klassieke bereiding tot gezond koken met stoom.

  • Gestoomde bietentartaar met geitenkaas

    Voorgerecht van het simpel kerstmenu

  • Een prachtige omelet

    door David Martin

  • Zachtgekookte eieren

    door Giovanni Bruno

  • Roereieren in de microgolfoven

    door Giovanni Bruno

  • Omelet met groenten

    door Giovanni Bruno

  • Hardgekookte eieren

    door Giovanni Bruno

  • Gefrituurde kip met paneermeel

    door Giovanni Bruno

  • Gebakken eieren

    door Giovanni Bruno

  • Courgette en koolrabi salade
  • Ravioli met Iberico vulling
  • Pompoensoep met zoete aardappel en linzen
  • Preisoep met truffelolie en geroosterde hazelnoten

    Voorgerecht van het vegan kerstdiner

  • Dim sum van kip en gember met thaise nuoc cham saus

    door Sofie Dumont

  • Dim sum met garnalen
  • Witte asperges met citroengras, krokant ei, aspergebouillon met boter en pistachenootjes
  • Aardappel-maïssoup
  • Ananassalade met makreel
  • Pannenkoeken met gerookte zalm
  • Vitello Tonato

    door Giovani Bruno

  • Gazpacho met gestoomde tijgergarnalen
  • Tartaar van zalm

    door Sofie Dumont

  • Warme pastaterrine met champignons en pompoensaus
  • Gestoomde loempia's
  • Soep van rode paprika met zure room en croutons
  • Sint-jakobsvruchten met venkel
  • Eierpotje met garnalen
  • Visterrine
  • Risotto met groene asperges en gerookte zalm
  • Warme geitenkaas met spek
  • Koninginnenhapje
  • Brandade van schelvis
  • Carpaccio van haas
  • Carpaccio van zalm en gin
  • Flinterdunne omelet
  • Wildpaté
  • Gemarineerde mosselen
  • Uiensoep uit een zakje
  • Smashburger salade

    Recept van ChicksLoveFood

  • Rösti met champignons

    Recept van ChicksLoveFood

  • Panpizza’s met rucola en Parmezaan

    Recept van ChicksLoveFood

  • Braadworstsalade met zoete aardappel en walnoten

    Recept van ChicksLoveFood

  • Makkelijke kaasfondue met hazelnoot-filowafels

    Recept van ChicksLoveFood

  • Geroosterde pompoenrisotto

    Hoofdgerecht van het simpel kerstmenu

  • Sous-vide vis

    door David Martin

  • Gestoomde kip vs. gebakken kip

    door David Martin

  • Kabeljauw op Nobu’s wijze

    door Giovanni Bruno

  • Croissants met Mortadella en hardgekookte eitjes

    door Giovanni Bruno

  • De perfecte roggevleugel

    door Filip Claeys

  • Risotto met asperges
  • Parelhoender met wafel van pompoen
  • Pompoenrollade gevuld met ‘gehakt’ van paddenstoelen en cranberry’s

    Hoofdgerecht van het vegan kerstdiner

  • Sticky tempehbowl
  • Vis op z'n geheel in de stoomoven

    door David Martin

  • Ideale gaartijd zalm

    door David Martin

  • Gestoomde kabeljauw

    door David Martin

  • Gestoomde kalfskotelet

    door David Martin

  • Geroosterd en gestoomd varkensvlees

    door David Martin

  • Gestoomde kip

    door David Martin

  • Salade met gestoomde mosselen en prei

    door David Martin 

  • Gegaarde en gelakte Ibericoschouder

    door Filip Claeys

  • Lotte gegaard op de graat in een stoombad van geklaarde boter

    door Filip Claeys

  • Waterzooi van Noordzeevis in de (stoom)oven

    door Filip Claeys

  • Lente visballetjes in het groen, in de stoomoven

    door Filip Claeys

  • Perfect gegaarde zeebaars

    door Filip Claeys

  • Kort gewokte groentjes met zalm

    door Michaël Sels

  • Mechelse asperges met kabeljauw

    door Michaël Sels

  • Sous-vide asperges met sinaasappel, pijnboompittenkruim en burrata
  • Kalkoenrollade met kroketten van knolselder

    door Sofie Dumont

  • Bloemkoolrijst met gepofte tomaat en balletjes

    door Sofie Dumont

  • Ovenschotel met spruitjes, erwten en gehaktballetjes

    door Sofie Dumont

  • Gevulde aubergine met lamsvlees

    door Sofie Dumont

  • Kip uit de oven met rozemarijn, citroen en look

    door Sofie Dumont

  • Gebraden kip op 2 temperaturen

    door David Martin

  • Gegrilde scampi’s uit de oven

    door David Martin

  • De perfecte visbereiding

    door David Martin

  • Hopscheuten met hoeve-ei

    door Filip Claeys

  • Venusschelpen a la mariniera met venkelsla

    door Filip Claeys

  • Scheermessen met lookboter en gegrilde groene asperges

    door Filip Claeys

  • BBQ-aardappel met artisjok, olijf, tomaat en lardo spek

    door Filip Claeys

  • Witloof en asperge

    door David Martin

  • Handgepelde Oostendse garnalen met witte asperges, tomaat en ricotta

    door Filip Claeys

  • Gestoomde duif met citroen stracciatella

    door David Martin

  • Gestoomde ballekes met boontjes, broccolini en yoghurt-muntsaus

    door Sofie Dumont

  • Tortellini met wokgroentjes
  • Eenpansgerecht - Mie Goreng
  • Zeevruchtenstoofpot
  • Gehaktballen met tomatensaus en pasta
  • Steak met gebakken aardappelen
  • Curry met kip
  • Stevige koolhydraten-pie
  • Gerookte Makreel en Quinoa burgers
  • Super Rijstbowl
  • Tagliatelle van asperges met grijze noordzeegarnalen

    door Giovanni Bruno

  • Snelle noedelsoep met zalm
  • Branzino aromi del Mediterraneo

    door Giovanni Bruno

  • Bavette met braambessensaus

    door Sofie Dumont

  • Veganistische burger
  • Thaise curry met kip
  • Risotto uit de stoomoven
  • Gepocheerde zalm
  • Lamshaas
  • Bavette sous vide bereiden
  • Hele kip uit de oven
  • Parelhoen hooi door Nick Bril
  • Pizzadeeg - pizza "a modo tuo"

    door Piotro Urso

  • Pizza
  • Quiche Lorraine
  • Tagliatelle van schorseneer met kastanje-carbonarasaus
  • Vegetarische Baeckeoffe
  • Caesarsalade met Pacifische perfectie

    door Catalina Vélez

  • De salade met echte smaken

    door Mark Schatzker

  • Caesarsalade met restjes

    door Culinary Misfits

  • Caesarsalade van gerijpt vlees

    door Ludwig Maurer

  • Bouillabaisse
  • Noordzeebouillabaisse

    door Bart Desmidt

  • Italiaans visstoofpotje

  • Eend met sinaasappel
  • Rollade van zalm en kabeljauw

  • Gebraad van duif met spek en rozijnen
  • Perfecte rosbief
  • Côte à l'os Holstein

    door Bart De Pooter

  • Kip met tomaat, knoflook en Emmenthaler
  • Poon met piperadesaus
  • Reuzetijgergarnaal, mousseline, kaviaar, beurre vert en seizoensgroenten
  • Marcassin Wellington
  • Osso Bucco
  • Polenta
  • Gevulde tong en ganzenlever
  • Eend met priorkaas en pompoenpitten

    door Matthieu Beudaert

  • Gebakken Bretoense kreeft, fregola sarda en schaaldierenboter met verse kruiden

    door Lionel Rigolet

  • Dooierzwammetjes met vadouvan, arganolie en amandel

    door Lieven Lootens

  • Tarbot met eekhoorntjesbrood, schorseneren en crème van dentille caractère

    door Koen Somers

  • Pasta met scheermesjes, kokkels en Brugge Goud

    door Kim Verhasselt

  • Tongschar met eekhoorntjesbrood en gebakken aardappelen

    door Johan Segers

  • Zuurkool met viognier, broccoli & boterbonen, rookworst en gestoomde tongschar

    door Frank Fol

  • Ree, schorseneren, koffie

    door Eric Martin

  • Noordzeegriet, moelleux van Noordzeekrab met duo van kool en vlierbestuile

    door Arabelle Meirlaen

  • Gekookte wortelen vs. gestoomd

    door David Martin

  • Gestoomde vs. gebraden prei

    door David Martin

  • Gestoomde vs. gebakken asperges

    door David Martin

  • Witte asperges op Vlaamse wijze

    door Giovanni Bruno

  • Knolselder in zoutkorst

    door Filip Claeys

  • Gekonfijte venkel

    door Filip Claeys

  • Huisgemaakt brood

    door Filip Claeys

  • De perfecte asperges

    door Filip Claeys

  • Bloemkool op z'n geheel in de oven

    door Filip Claeys

  • Prei gevuld met krab sous vide

    door David Martin

  • Sous vide groenten

    door David Martin

  • Salade sous vide

    door David Martin

  • Gestoomde venkel

    door David Martin

  • Tomatensaus in de stoomoven

    door David Martin

  • Gestoomde eieren

    door David Martin

  • Gestoomde bloemkool met ansjovis

    door David Martin

  • Gestoomde erwtenvla

    door David Martin

  • Gearomatiseerde olie

    door Filip Claeys

  • Gestoomde witloofsalade

    door David Martin

  • Huisgemaakte pickles

    door Filip Claeys

  • Brusselse champignons

    door David Martin

  • Chimichurri
  • Restjesrecept

    door David Martin

  • Honingzoete pompoen met pit
  • Gegrilde aubergine met munt en basilicum
  • Focaccia met olijfolie en oregano
  • Brood met spekjes
  • Dumpling met koriander en honingsaus
  • Gratin van courgette
  • Gestoomde buns
  • Saffraanrijst
  • Pesto
  • Geroosterde groenten met spek en salie
  • Aardappelgratin met knoflook en rozemarijn
  • Groene bonensalade met citroen-amandelboter
  • Speculoos-cheesecakejes met kersen

    Dessert van het simpel kerstmenu

  • Croissant cake
  • Tiramisu van aardbeien

    door David Martin

  • Gekarameliseerde ananas

    door David Martin

  • Mug cake dessert

    door Giovanni Bruno

  • Dessert van aardbeien

    door Giovanni Bruno

  • Chocolade moelleux uit de stoomoven
  • Witte chocoladecakejes uit de stoomoven
  • Crème brûlée uit de stoomoven
  • Macarons

    door Filip Claeys

  • Dessert met ananas

    door Filip Claeys

  • Origineel watermeloenhapje

    door Filip Claeys

  • Gepocheerde peer met koffie-dulce chocolade
  • Fruit crumble uit de stoomoven
  • Oreo trifle met karamel

    Nagerecht van het vegan kerstdiner

  • Chocoladedessert in de stoomoven

    door David Martin

  • Gestoomde Ananas

    door David Martin

  • Appel tarte tatin

    door Sofie Dumont

  • Yoghurt-bosbessencake

    door David Martin

  • Crème brûlée
  • Lemoncurd
  • Frambozen tiramisu

    door David Martin

  • Gestoomde chocoladepudding

    door Sofie Dumont

  • Energy Balls Allnuts
  • Bananenbrood
  • Feedzone brownies met gedroogde banaan, honing en walnoten
  • Breakfast Allnuts Geroosterd
  • Lussebullar - Zweedse brioches
  • Gingerbread koekjes
  • Makowiec - Poolse brioches
  • Gestoomde abrikozentaart
  • Limoenmousse met frambozencoulis
  • Moelleux van chocolade
  • Peren in rode wijn
  • Crème brûlée citroen met kardemom
  • Flognarde met peren
  • Zelfgemaakte yoghurt - hartig of zoet
  • Taart met kokosnoot
  • Pain Perdu
  • Madeleinekoekjes
  • Chocoladeroulade
  • Ijstaart à la Nigella
  • Millefeuille met chocolade
  • Verrine met granaatappel, mango, zwarte bessen
  • Tiramisu van aardbeien

    door David Martin

  • Sous-vide vis

    door David Martin

  • Gekookte wortelen vs. gestoomd

    door David Martin

  • Gestoomde vs. gebraden prei

    door David Martin

  • Gestoomde kip vs. gebakken kip

    door David Martin

  • Gestoomde vs. gebakken asperges

    door David Martin

  • Gekarameliseerde ananas

    door David Martin

  • Een prachtige omelet

    door David Martin

  • Zachtgekookte eieren

    door Giovanni Bruno

  • Witte asperges op Vlaamse wijze

    door Giovanni Bruno

  • Roereieren in de microgolfoven

    door Giovanni Bruno

  • Omelet met groenten

    door Giovanni Bruno

  • Mug cake dessert

    door Giovanni Bruno

  • Kabeljauw op Nobu’s wijze

    door Giovanni Bruno

  • Hardgekookte eieren

    door Giovanni Bruno

  • Gefrituurde kip met paneermeel

    door Giovanni Bruno

  • Gebakken eieren

    door Giovanni Bruno

  • Dessert van aardbeien

    door Giovanni Bruno

  • Croissants met Mortadella en hardgekookte eitjes

    door Giovanni Bruno

  • Origineel watermeloenhapje

    door Filip Claeys

  • Macarons

    door Filip Claeys

  • Dessert met ananas

    door Filip Claeys

  • De perfecte roggevleugel

    door Filip Claeys

  • De perfecte asperges

    door Filip Claeys

  • Gekonfijte venkel

    door Filip Claeys

  • Huisgemaakt brood

    door Filip Claeys

  • Knolselder in zoutkorst

    door Filip Claeys

  • Bloemkool op z'n geheel in de oven

    door Filip Claeys

  • Chocoladedessert in de stoomoven

    door David Martin

  • Vis op z'n geheel in de stoomoven

    door David Martin

  • Prei gevuld met krab sous vide

    door David Martin

  • Sous vide groenten

    door David Martin

  • Ideale gaartijd zalm

    door David Martin

  • Gestoomde Ananas

    door David Martin

  • Gestoomde kabeljauw

    door David Martin

  • Salade sous vide

    door David Martin

  • Gestoomde kalfskotelet

    door David Martin

  • Gestoomde witloofsalade

    door David Martin

  • Geroosterd en gestoomd varkensvlees

    door David Martin

  • Gestoomde kip

    door David Martin

  • Gestoomde venkel

    door David Martin

  • Tomatensaus in de stoomoven

    door David Martin

  • Gestoomde eieren

    door David Martin

  • Gestoomde bloemkool met ansjovis

    door David Martin

  • Gestoomde erwtenvla

    door David Martin

  • Salade met gestoomde mosselen en prei

    door David Martin 

  • Gegaarde en gelakte Ibericoschouder

    door Filip Claeys

  • Lotte gegaard op de graat in een stoombad van geklaarde boter

    door Filip Claeys

  • Waterzooi van Noordzeevis in de (stoom)oven

    door Filip Claeys

  • Lente visballetjes in het groen, in de stoomoven

    door Filip Claeys

  • Perfect gegaarde zeebaars

    door Filip Claeys

  • Gearomatiseerde olie

    door Filip Claeys

  • Kort gewokte groentjes met zalm

    door Michaël Sels

  • Mechelse asperges met kabeljauw

    door Michaël Sels

  • Huisgemaakte pickles

    door Filip Claeys

  • Brusselse champignons

    door David Martin

  • Yoghurt-bosbessencake

    door David Martin

  • Gebraden kip op 2 temperaturen

    door David Martin

  • Hoe de smaak van groenten het beste bewaren?

    door David Martin

  • Gegrilde scampi’s uit de oven

    door David Martin

  • De perfecte visbereiding

    door David Martin

  • Venusschelpen a la mariniera met venkelsla

    door Filip Claeys

  • Hopscheuten met hoeve-ei

    door Filip Claeys

  • Scheermessen met lookboter en gegrilde groene asperges

    door Filip Claeys

  • BBQ-aardappel met artisjok, olijf, tomaat en lardo spek

    door Filip Claeys

  • Handgepelde Oostendse garnalen met witte asperges, tomaat en ricotta

    door Filip Claeys

  • Witloof en asperge

    door David Martin

  • Gestoomde duif met citroen stracciatella

    door David Martin

  • Restjesrecept

    door David Martin

  • Frambozen tiramisu

    door David Martin

  • Vitello Tonato

    door Giovani Bruno

  • Tagliatelle van asperge

    door Giovanni Bruno

  • Branzino aromi del Mediterraneo

    door Giovanni Bruno

  • Simpel kerstmenu

    Klaar te maken in de stoomoven

  • Gestoomde vs. gebraden prei

    door David Martin

  • Gestoomde kip vs. gebakken kip

    door David Martin

  • Gestoomde vs. gebakken asperges

    door David Martin

  • Witte asperges op Vlaamse wijze

    door Giovanni Bruno

  • Dessert met ananas

    door Filip Claeys

  • Gekonfijte venkel

    door Filip Claeys

  • Huisgemaakt brood

    door Filip Claeys

  • De perfecte asperges

    door Filip Claeys

  • Risotto met asperges
  • Fruit crumble uit de stoomoven
  • Ovenschotel met spruitjes, erwten en gehaktballetjes

    door Sofie Dumont

  • Dim sum met garnalen
  • Dim sum van kip en gember met thaise nuoc cham saus

    door Sofie Dumont

  • Gestoomde buns
  • Gevulde aubergine met lamsvlees

    door Sofie Dumont

  • Kip uit de oven met rozemarijn, citroen en look

    door Sofie Dumont

  • Hopscheuten met hoeve-ei

    door Filip Claeys

  • Venusschelpen a la mariniera met venkelsla

    door Filip Claeys

  • Scheermessen met lookboter en gegrilde groene asperges

    door Filip Claeys

  • Witloof en asperge

    door David Martin

  • Handgepelde Oostendse garnalen met witte asperges, tomaat en ricotta

    door Filip Claeys

  • Gestoomde duif met citroen stracciatella

    door David Martin

  • Gestoomde ballekes met boontjes, broccolini en yoghurt-muntsaus

    door Sofie Dumont

  • Risotto uit de stoomoven
  • Gestoomde chocoladepudding

    door Sofie Dumont

  • Gestoomde abrikozentaart
  • Taart met kokosnoot