Ontdek ons assortiment AEG-ovens en vind de oven die perfect bij jou past. Met geavanceerde functies tilt ons aanbod elke kookervaring naar een hoger niveau.
Ontdek ons assortiment AEG-ovens en vind de oven die perfect bij jou past. Met geavanceerde functies tilt ons aanbod elke kookervaring naar een hoger niveau.
AEG EcoLine stoomovens zijn onze meest energiezuinige modellen. Alle modellen hebben een stoomfunctie, waardoor koken bij lage temperaturen mogelijk is en er tot wel 20%* energie wordt bespaard. De AEG EcoLine stoomovens beschikken ook over stoomreiniging die 95%** minder energie verbruikt dan pyrolytische reiniging.
Ontdek een nieuwe wereld van koken met stoomovens. Door stoom te gebruiken in het kookproces, worden je maaltijden gezonder en smaakvoller dan ooit.
Leer nieuwe technieken en experimenteer met nieuwe ingrediënten. AEG biedt een selectie ovens waarmee je kunt koken met hetelucht, stoom, sous vide of een combinatie van hetelucht en stoom. Elk type gerecht wordt smaakvoller en voedzamer.
Stressvrij en succesvol koken, elke keer weer dankzij de kookassistentie-programma's, de voedselsensor om jouw bereiding te controleren en de Steamify®-functie die het koken met stoomovens vereenvoudigt.
De ovens van AEG beschermen de puurheid van ingrediënten voor maximale smaak, textuur, kleuren en behoud van voedingsstoffen. Door te koken met stoom kun je met minder zout en vet koken, terwijl mineralen behouden blijven en tot 90% vitamine C van je gerecht behouden blijft***.
Rosé gebakken biefstuk, gestoomde groentjes of perfect gegaarde vis? De 9000 ProAssist oven met SteamPro biedt perfecte resultaten met een druk op een knop, ongeacht het recept. Gebruik de Steamify®-functie en de oven kiest het passende stoomniveau voor je gerecht.
De 7000 MealAssist oven met SteamCrisp® combineert stoom en traditionele hetelucht om de smaken te versterken, terwijl de gebruiksvriendelijke display je naar perfecte resultaten leidt.
***Gebaseerd op externe tests die het vitamine C-gehalte in rauwe en gestoomde broccoli vergelijken. Test uitgevoerd op basis van de bepaling van ascorbinezuur (vitamine C) in voedsel met de HPLC/UV-zichtbare methode.